وب سایت هف شنبه

وب سایت هف شنبه

نرم افزارهای تحت ویندوز فارسی سبک، سریع و پرکاربرد برای اصناف، اشخاص و سازمان ها

آموزش قطع دسترسی مخاطبین در پیام رسان تلگرام
  • مدیر سایت
  • ۰
  • ۱۴۰

آموزش قطع دسترسی مخاطبین در پیام رسان تلگرام

تلگرام اخیرا آپدیت  نسخه ی ۴.۷ را در اخیتار کاربران خود قرار داد و در این بروزرسانی شاهد یک امکان کاربردی جالب هستیم که پیش از این برنامه ها و نسخه های غیررسمی تلگرام دیده شده بود و در واقع فلسفه پیدایش نسخه های غیررسمی تلگرام مانند موبوگرام و غیره این بود که یک سری امکاناتی که در نسخه اصلی تلگرام وجود ندارد را در این برنامه های داشته باشیم و به راحتی بتوانیم از ان ها استفاده کنیم اما کم کم تلگرام اصلی نیز به فکر افتاده که تمامی این امکانات را به برنامه خود اضافه کند تا دیگر کسی به سمت نسخه های غیر رسمی نرود زیرا دارای سطح امنیتی بسیار پایینی نیز میباشند و امکان اینکه اطلاعات شما لو برود بسیار بالا میباشد. در ادامه این قابلیت جدید که به تلگرام اضافه شده است به شما این امکان را میدهد که از همگام سازی مخاطبین خود جلوگیری نمایید و به این صورت از اینکه هنگام نصب تلگرام برای تمامی کاربران پیام ورود شما را بدهد جلوگیری میکند که بدون شک یک امکان جدید و عالی و کاربردی میباشد.

 

قطع دسترسی به مخاطبین هنگام ساخت حساب کاربری تلگرام
در صورتی که میخواهید حساب تازه ای در پیام رسان تلگرام برای خود بسازید کافیست هنگام وارد کردن شماره تیک گزینه یSync contacts را غیرفعال کنید

پیام رسان تلگرام

قطع دسترسی مخاطبین در حساب ساخته شده و درحال استفاده ی تلگرام
در صورتی که حساب تلگرام شما فعال میباشد و میخواهید دسترسی مخاطبین خود را قطع کنید مراحل زیر را انجام دهید :

۳ خط بالای صفحه را زده تا وارد منوی کشویی برنامه شوید

پیام رسان تلگرام

 

سپس گزینه ی Settings را انتخاب کنید

پیام رسان تلگرام

وارد بخش privacy and security شوید

پیام رسان تلگرام

سپس گزینه ی Sync contacts را غیرفعال کرده تا دیگر عملیات همگام سازی مخاطبین انجام نشود

پیام رسان تلگرام

کلمات کلیدی :
آموزش و ترفند تلگرام

۰ دیدگاه

فرم ارسال دیدگاه

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی